logo

2018. március 23. péntek
Emőke
A Nap kel 05:45-kor,
nyugszik 18:09-kor.

Holnap
Gábor, Karina, Miléna
napja lesz.

Bemutatkozás

 

A vállalkozásunk 1984-ben magántulajdonú családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét, szóródó tömegáruk szállításával, rakodásával, földmunka-gépekkel történő munkavégzéssel.

 

2010-től  KÁLLÓ-FÖLDGÉP Korlátolt Felelősségű Egyéni Cégként, 2013-tól pedig KÁLLÓ-FÖLDGÉP Korlátolt Felelősségű Tàrsasàgként működünk, a folyamatos fejlődésünk eredményeként mára a cégünk a térség meghatározó földmű építő társaságává fejlődött. A Megrendelői igényeknek minden körülmények között igyekszünk megfelelni , bevezettük a   MIR, KIR MEBIR irányítási rendszert , a személyi állomány folyamatos képzésével, a korszerű és speciális eszközparkkal látjuk el megbízásainkat. A közel 30 éves munkatapasztalatunk és a Megrendelői elvárások, igények folyamatos követése eredményezte, hogy jelenleg, olyan speciális gépparkkal rendelkezünk, ami lehetővé teszi, a komplett földmű építési tevékenység végzését, külszíni bányászatot, rekultivációs munkák végzését, mélyépítési munkákat. Cégünk speciális,túlméretes és túlsúlyos eszközök szállítási feladataira alkalmas tréler szállítóeszközzel rendelkezik, amivel a saját eszközeink szállítása mellet a Megrendelőink igényeit is kiszolgáljuk.

Üzletpolitikánk lényege – szolgáltatásaink és tevékenységünk során a Megrendelőink igényeinek maximálisan megfelelni, elvárásaikat a legjobb minőségben teljesíteni, a térségünkben meghatározó piaci pozíciót betölteni.

 

Vass Mihály Ügyvezető

 

Copyright © 2017.